Bleach Warrior's Online
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Bleach Warrior's Online forum dla kazdego gracza

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Pomysły co do serwera :P

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
RevIn

Liczba postów : 27

Pomysły co do serwera :P Empty
PisanieTemat: Pomysły co do serwera :P   Pomysły co do serwera :P Icon_minitimeWto Lip 23, 2013 11:30 am

O to moje pomysł dotyczące serwera:
1.Zarakiemu można by dodać skilla który sciągał by na niego moby dzięki czemu zbliżył by się do tanka na questach.
2.Można by było dodać questy na Arrancar seta od 200 oraz na grand arrancar od 400, prosiłbym także aby te questy były bardzo długie i bardzo trudne.
3.Przydał by się także quest na shiningami arma,legi oraz 50cc mogło by to być ani na którym zamiast gillianów byliby vasto lorde, quest ten mógłby być od 300 lvla.

4.Aizen jak i rukia z tego co wiem to są postacie zbliżone do druidów w normal tibi, mają bardzo dobry dmg z targeta, często leczą na questach  więc nie powinni móc blokać takowych questów moby powinny w nich zadawać większe obrażenia niż (n.p.)w zarakiego, powinny być także expy z dużą powierzchnią specjalnie dla tych postaci aby mogły uciekać i bić, czar reiatsu furie moglibyście dać tylko aizenowi, rukii i uraharze którzy buffowali by ludzi na serwerze było by to bardzo fajne bo questy bez tych postaci typu arrancar quest były by niemożliwe do wykonania.

5.Następnie przed questami mogło by być coś w stylu ani, że trzeba by było zebrać 8 osób kliknąć dzwignie i wtedy tpało by nas na questa tak aby nie mógł na niego iśc cały serwer Razz.

Pozdrawiam!
Powrót do góry Go down
eric cartmann

Liczba postów : 10

PisanieTemat: Re: Pomysły co do serwera :P   Pomysły co do serwera :P Icon_minitimeWto Lip 23, 2013 1:06 pm

MIAŁY BYĆ QUESTY, NOWE RESPY, POTWORY, ITEMY , MAPA ITD I CO?
NIC HAHAHA WIEC NIE MECZ SIE PISZAC POSTY,
KAZDY WIE - HAJS SIE ZGADZA
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 224

PisanieTemat: Re: Pomysły co do serwera :P   Pomysły co do serwera :P Icon_minitimeWto Lip 23, 2013 11:54 pm

Eric czy ty bedziesz tak wszedzie spamowal ze nic nie robie ? Co zrobie ze pare osob mnie wyjebalo lol Mapper mi obiecywal ze juz w chuj zrobil i na koniec zerwal kontakt bo sie poplakal ze nie dam mu gm'a

Grafik mial male problemy nie wazne z czym i teraz go akurat nie ma czyli nie bedzie nowych postaci itp.

Questy beda

Powrót do góry Go down
https://bleachwo.forumpl.net
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pomysły co do serwera :P   Pomysły co do serwera :P Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Pomysły co do serwera :P
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Reklamowanie serwera
» Piszemy pomysły dla Beliara ^^
» Ważne dla serwera
» Live reklama serwera
» Pomysły by Srasek

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach