Witam dziś pokażę poradnik "gdzie expić". Robię ten poradnik ponieważ irytuje mnie już to jak każdy mi spamuje "gdzie expic na xxx lvlu?"
Pokażę wam gdzie ja expiłem:
1. Po drodze Wolfy, następnie Judo Fightery 1-30 lvl
Kierujemy się w wyznaczone miejsce:
Po schodkach w górę i mamy:
2.Bandit, Bandit Swordman: 30-50/60 lvl
Jak dojść:
Tak to Wygląda:
3. Zamek Samurai 50/60-120/130 lvl
Jak dojść:
Tak to wygląda:
Aff lecim dalej ...
4. Hollow Spidery 120/130-200/230 lvl oraz Giliany w soul society. (Kto gdzie woli...)
Następnie kierujemy się do soul society...
Dalej.....
Na początku mam Academy Shinigami,szukamy zejścia na dół (2 dolny dom od wejścia)
I tutaj można wejść od 120 lvla
Lub możemy iść tutaj:
Dokładnie gdzie ta strzałka, tylko że tam jest ich sporo ...
5.Hollow Shinigami 230-270/280 (tu jest męczarnia... no ale jakoś trzeba ... )
tak więc....
Lub inny resp:
Tam spotykamy również Capitan Hollow Shinigami oraz 1 Vasto Lorde (mamy możliwość dropnąć Shinigami set)
Dalej.... Hueco Mundo
Tutaj również możemy expić na gilianach.
6. Duży resp Capitan Hollow Shinigami oraz jak dalej pójdziemy spotkamy resp Vasto Lorde.
Tutaj polecam tanków min. 290 lvl i wyskilowany as. Tutaj expimy już ile nam się podoba...
Lecimy:
I mamy Hard expa
:
A jak komuś się znudzi to polecam exp Hollow Ichigo, tam jeszcze bardziej hard ;d (min. 350 lvl)
Ale zanim dotrzemy do Hollow Ichigo, to czeka nas potyczka z Vasto Lorde ( na początek wyskakują 3x ;D)
I taki 300 lvl to:
Tak więc to już koniec. Poradnik wzorowałem na expie Zarakim więc magowie np : Aizen,Rukia itp. mogą mieć tutaj lekkie problemy, no ale prędzej, czy później dadzą rade! ;>
Jeżeli będziecie chcieli poradnik dla "Magów" to napiszcie o tym w komentarzu, jak będzie tego dużo to może zrobię ....
Tak więc Bye i miłego expa!
" />