Bleach Warrior's Online
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Bleach Warrior's Online forum dla kazdego gracza

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie[Tutor]

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
RevIn

Liczba postów : 27

Podanie[Tutor] Empty
PisanieTemat: Podanie[Tutor]   Podanie[Tutor] Icon_minitimeSro Lip 24, 2013 7:53 pm

Witam, mam na imię Patryk mam 14 lat pochodzę z Więcborka uczęszczam do gimnazjum im Polskich Noblistów w Więcborku mój nick w grze to RevIn, składam to podanie z faktu iż nie ma tutorów, jest 1 senior, ale szczerze powiem, że na tej edycji gram już tydzień i go nigdy nie widziałem.
Jeżeli to konieczne potrafie zachować kulture na serwerze(Jeżeli to konieczne np po otrzymaniu tutora).
Jestem często pod wieczór, czasami siedze w nocy ogólnie dużo gram na tym serwerze można powiedzieć, że po za tym, że codziennie po 2h siedze na plaży jestem na kompie i gram na otsie.

Odrazu informuje, że bez poniższych komend nie chcę otrzymać funkcji tutora:
-/invisible
-/kick
-/mute
-/goto
-/t
/invisible-niezbędne do tpania się do graczy, dzięki temu mobki nie będą mnie widziały co idzie w parze z tym, że nie będą mnie bić.
/kick-Jeżeli przyuważe bota i go nagram to dobrze było by móc go kicknąć aby nie psuł gry graczą.
/mute-Wyciszałbym graczy spamiących, nadużywających wulgaryzmów na game chacie.
/goto-wspominałem to przy /invisible.
/t-posłuży mi do tpania się od sprawdzanego gracza do temple.

Pozdrawiam!
Powrót do góry Go down
Aka

Aka

Liczba postów : 10

Podanie[Tutor] Empty
PisanieTemat: Re: Podanie[Tutor]   Podanie[Tutor] Icon_minitimeSro Lip 24, 2013 8:18 pm

Po 1. Szczerze twój wiek zniechęca do dania ci takiej roli. Choć wiem, że potrafisz się zachować.
Po 2. Po co tyle informacji o sobie.
Po 3. Tutor nie ma takich komend.
ma /pos, /b, /baninfo. Więc chyba ci to nie odpowiada.
Ale to tylko moje zdanie. Aka/Yuuto
Powrót do góry Go down
Piorun

Piorun

Liczba postów : 151

Podanie[Tutor] Empty
PisanieTemat: Re: Podanie[Tutor]   Podanie[Tutor] Icon_minitimeSro Lip 24, 2013 9:09 pm

Nie.
Po tym jak go ubiłem zaczął mnie wyzywać następnie potem jak Nexium Jr odszedł z jego gildi zaczął wyzywać i jego.
Powrót do góry Go down
Piorun

Piorun

Liczba postów : 151

Podanie[Tutor] Empty
PisanieTemat: Re: Podanie[Tutor]   Podanie[Tutor] Icon_minitimeSro Lip 24, 2013 9:22 pm

Zmieniam moje zdanie całkowicie uważam iż gracz Revin jest dziecinny
Gdy dzisiaj chciałem pokazać graczowi Yuuto maskę Hollow Ichigo zobaczyłem iż w moim domku brakuje 2 zanpów senbonzakury i kyoki suigetsu + 4 par shinigami boots według mnie takie zachowanie jest poniżej jego wieku ponieważ taka osoba powinna mieć chociaż trochę szacunku względem innego gracza.
Powrót do góry Go down
RevIn

Podanie[Tutor] Empty
PisanieTemat: Re: Podanie[Tutor]   Podanie[Tutor] Icon_minitimeSro Lip 24, 2013 9:24 pm

hehe piorunku nie tylko ja miałem inva do domku, do twojego domku inva miały 3 osoby z mojej gildi także proszę nie rzucać w moją stronę fałszywymi oskarżeniami i nie kłamać ponieważ nie obrażałem nexiuma.
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 224

Podanie[Tutor] Empty
PisanieTemat: Re: Podanie[Tutor]   Podanie[Tutor] Icon_minitimeSro Lip 24, 2013 10:44 pm

Haha /invisible ? pocipiales ? nie ma czegos takiego ;3 I ty nie stawiasz zadan tylko ja to robie Wink
Powrót do góry Go down
https://bleachwo.forumpl.net
RevIn

Podanie[Tutor] Empty
PisanieTemat: Re: Podanie[Tutor]   Podanie[Tutor] Icon_minitimeSro Lip 24, 2013 11:02 pm

Heh, nigdy nie miałem tutka na serwerze bleach"a, ale za to często na otsach norm tibi dla tego mogłem się pomylić.

Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie[Tutor] Empty
PisanieTemat: Re: Podanie[Tutor]   Podanie[Tutor] Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie[Tutor]
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie o Tutora
» Podanie o Tutora